top of page

Festival & Event Producers

Public·6 members

Ese Familja Ime Gezimi Im Updated


Ese Familja Ime Gezimi Im Updated
Familja është pjesa themelore e shoqërisë. Familja si faktori më i rëndësishëm për zhvillimin e një fëmije, si institucioni i parë edukativo - arsimor, do i japë botës e shoqërisë një individ të ri, i cili do të jetë i denjë ose jo!


Për mua, familja ime është gjëja më e rëndësishme në jetën time. Familja për të gjithë janë ata njerëz shumë të dashur dhe të afërt që na mbajnë gjithmonë pranë dhe na ndihmojnë në çdo moment të jetës sonë. Nuk ka asgjë më të bukur se të kesh një familje të lumtur dhe harmonike, ku të gjithë anëtarët e saj respektojnë dhe duan njëri-tjetrin.


Download File: https://urlcod.com/2w4hxq


Njohja e historisë sime familjare më bën të ndihem krenar për origjinën time dhe trashëgiminë time kulturore. Unë jam i biri i dy prindërve që kanë lindur dhe rritur në Shqipëri, një vend me një histori të lashtë dhe të pasur. Ata kanë ardhur në Rusi për arsye pune dhe kanë formuar një familje këtu. Unë kam njohur Rusin dhe kulturën ruse qysh në foshnje, por nuk kam harruar gjuhën dhe traditat shqiptare. Unë ndihem i privilegjuar që kam dy identitete dhe mund të komunikoj me njerëz nga dy vende të ndryshme.


Familja ime është pjesa më e madhe e gjezimit tim. Unë kam njohur dashurin e prindërve, vëllezërve, gjyshërve dhe xhaxhallarve qysh në foshnje. Ata kan ë krijuar një ambient të ngrohtë dhe të sigurt për mua, ku unë mund të rritem dhe të zhvillohem si një person i mirë. Ata më kanë mësuar vlerat e jetës, si të jem i ndershëm, i përgjegjshëm, i respektueshëm dhe i dashur. Ata më kanë mbështetur në çdo hap të jetës sime, në sukseset dhe dështimet, në gëzimet dhe hidhërimet. Ata më kanë bërë të ndihem i veçantë dhe i dashur.


Unë gjithashtu kam njohur dashurin e miqve dhe shokëve të familjes sime, që janë si një zgjerim i saj. Unë kam kaluar shumë momente të bukura me ta, duke u argëtuar, duke u mësuar, duke u ndihmuar dhe duke u kujdesur për njëri-tjetrin. Unë i vlerësoj shumë miqtë e familjes sime, sepse ata janë njerëz të mirë dhe të besueshëm.


Familja ime është burimi im i lumturisë dhe motivimit. Unë dua të bëhem një person i suksesshëm dhe i dobishëm për shoqërinë, për të bërë krenar familjen time. Unë dua të jap kthim familjes sime për gjithçka që ka bërë për mua. Unë dua të jetoj në harmoni me familjen time dhe të krijoj nj ë një familje të re me personin që do të dua. Unë dua të jem një prind i mirë dhe një bashkëshort i mirë, siç janë prindërit e mi. Unë dua të ndaj gjezimin tim me familjen time dhe të jetoj në paqe dhe harmoni me ta.


Kjo është eseja ime për familjen time, gjezimin tim. Unë shpresoj që ju të keni pëlqyer këtë artikull dhe të keni marrë një ide se si është familja ime dhe çfarë rëndësie ka për mua. Familja ime është gjithçka për mua dhe unë nuk do ta ndërroja për asgjë në botë. Familja ime është gjezimi im.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White YouTube Icon
  • White Instagram Icon
bottom of page